Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 238 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Соус з журавлини (клюкви) з хріном


  • 200 г журавлини
  • 100 г апельсинового соку
  • 1 ст.л. цукру
  • 3 ст. л. дрібно натертого хріну
  • 100 мл кип'яченої води
  • сіль
Соус з журавлини (клюкви) з хріном

Журавлину перебрати, просити, притрусити цукром і залити сумішшю апельсинового соку і води. Довести соус до кипіння і варити 4-5хв. Проварену масу охолодити і збити у блендері, посолити, додати натертий на дрібній тертці хрін і залишити на кілька годин у холодильнику.

Додано: 2008-10-22 19:55:46    Переглядів: 1845    Рецепт від: Lara!
Категорія: Соуси

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua