Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 139 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Гуска запечена з яблуками


  • 1 гуска масою близько 3 кг
  • 5 - 6 яблук
  • сіль, перець, сушений майоран
  • 50 мл червоного вина
Гуска запечена з яблуками

Гуску промити, обсушити, натерти сіллю, перцем і майораном. Яблука почистити від насіння і порізати шматочками, нафарширувати ними гуску. Тушку зашити кулінарною ниткою, викласти у змащену форму і запікати при 180 градусах 2,5 - 3 години, час від часу поливаючи соком, що утворився, і вином. Подавати із запеченою картоплею.

Додано: 2009-02-02 04:12:09    Переглядів: 5279    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua