Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 137 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Люля-кебаб у лаваші


  • 1 кг баранини
  • 50 г курдючного сала
  • 2 цибулини
  • 1 лимон
  • сіль, перець, зелень кінзи
  • кілька листів лавашу
Люля-кебаб у лаваші

Баранину разом з салом і цибулею кілька разів змолоти на м'ясорубці, додати лимонний сік, сіль, перець і січену зелень. Фарш ретельно вимішати і залишити в холоді на 2-3 години. Охолоджений фарш ще раз ретельно перемішати. Мокрими руками сформувати ковбаски, наколоти на дерев'яні шпажки або шампури і обсмажити на решітці над розпеченим вугіллям до золотистої шкірочки. Подавати із зеленню, загорнувши в лаваш.

Додано: 2009-01-25 03:44:08    Переглядів: 2083    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua