Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 157 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Голубці з квашеної капусти з квасолею


  • 1 головка квашеноїкапусти
  • 1 банка консервованої червоної квасолі (або 1 скл сухої квасолі)
  • 3 цибулини
  • 1 скл відвареного рису
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець, зелень
  • рослинна олія
Голубці з квашеної капусти з квасолею

Відділити від головки капусти верхні листки. Решту капусти нашаткувати. Цибулю і часник дрібно посікти, обсмажити в олії, додати рис, відціджену консервовану квасолю і січену зелень, посолити, поперчити і старанно перемішати начинку. На кожен листочок викласти фарш і загорнути у вигляді конвертиків. У каструлю покласти січену капусту, зверху викласти голубці, залити підсоленим кип'ятком і тушкувати до готовності. Подавати з підсмаженою на олії цибулею.

1. Якщо використовуєте сиру квасолю, її слід протягом 12 годин вимочити у холодній воді, промити, залити свіжою водою і варити до готовності.

2. Готові голубці можна відцідити, залити сметаною чи майонезом і на 10 хв покласти у гарячу духовку.


Додано: 2009-02-02 04:41:48    Переглядів: 2839    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua