Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 181 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашличок овочевий з шампіньйонами


  • 4 болгарських перця
  • 300 г шампіньонів
  • 2 цибулини
  • 500 г маленьких помідорів (наприклад, черрі)
  • 1 головка часнику
  • 1 ч.л. насіння фенхелю
  • 100 г оливкової олії
  • сіль, перець, зелень
Шашличок овочевий з шампіньйонами

Перець почистити від насіння і розрізати на пластини. Цибулю розрізати на 6-8 частин. Шапочки шампіньйонів почистити від плівки. Приготувати маринад: часник вичавити через прес, додати січену зелень, сіль, перець і насіння фенхелю. Всі овочі і гриби залити маринадом і залишити на годину. Наколоти почергово шматочки овочі і гриби на дерев'яні шпажки або шампури і запікати на грилі або над розпеченим вугіллям на мангалі протягом 15хв.

Такий шашличок можна запекти у духовці. Для цього форму вистелити фольгою, змастити олією, викласти шашлички і запікати протягом 20хв при 180 градусах.

Додано: 2008-10-08 20:23:14    Переглядів: 2032    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua