Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 169 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик рибний з картоплею


  • 1 кг філе білої риби
  • 0,5 кг картоплі
  • 0,5 л натурального йогурту
  • 1 ч.л. куркуми
  • 1 ч.л. карі
  • 1 перець чілі
  • сіль, перець, зелень петрушки і кропу
Шашлик рибний з картоплею

Картоплю відварити до напівготовності і порізати кубиками. Рибу порізати шматочками по 4-5см. Приготувати маринад: почистити перець-чілі від насіння і дрібно посікти разом із зеленню, змішати йогурт, куркуму, карі, січену зелень і перець-чілі, посолити, поперчити і залити маринадом картоплю з рибою. Залишити в холодильнику на 1-2години. Наколоти почергово шматочки риби і картоплі на дерев'яні шпажки або на шампури і запікати на грилі або над розпеченим вугіллям на мангалі протягом 15хв.

Такий шашличок можна запекти у духовці. Для цього форму вистелити фольгою, змастити олією, викласти шашлички і запікати протягом 20хв при 180 градусах.

Додано: 2008-10-08 20:32:30    Переглядів: 2053    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з риби
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua