Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 154 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Картопля запечена з беконом і сиром


  • 10 картоплин
  • 20 смужок бекону
  • 300 г твердого сиру
  • 100 г вершкового масла
  • сіль, перець, сушений майоран, зелень кропу і петрушки
Картопля запечена з беконом і сиром

Картоплю відварити в мундирі і почистити. Гострим ножем розрізати кожну картоплину навпіл, на половинки картоплі викласти по шматочку сира і по смужці бекону, посипати майораном, поперчити, зв'язати половинки попарно кулінарною ниткою, підрум'янити картоплини у вершковому маслі, викласти на змащений лист і запікати в гарячій духовці протягом 10-15 хв. Подавати, притрусивши зеленню кропу і петрушки.

Додано: 2009-01-30 19:31:20    Переглядів: 2138    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua