Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 197 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик - 8


  • 2 кг свинного карчика (шийна частина)
  • 4 цибулини
  • 1 ст.л. сухої аджики
  • 1 ст.л. хмелі-сунелі
  • 1 л. гранатового соку
  • сіль, зелень
Шашлик - 8

Цибулю порізати кружальцями, трави посікти не надто мілко (краще порвати руками) і залити гранатовим соком. М'ясо порізати шматочками по 50-60г, посолити, посипати приправами, додати цибулю і зелень, залити маринадом і перемішати. Витримати в маринаді 12-14 год. Замариноване м'ясо наколоти на шампури і смажити над розпеченим вугіллям.

Додано: 2008-10-09 11:30:31    Переглядів: 2029    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua