Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 171 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик - 6


  • 2 кг свинного карчика (шийна частина)
  • 6 цибулин
  • 2 л кефіру
  • 1 лимон
  • сіль, червоний перець, чорний перець, зелень
Шашлик - 6

Цибулю порізати кружальцями, трави посікти не надто мілко (краще порвати руками). М'ясо порізати шматочками по 50-60г, посолити, поперчити і додати цибулю і зелень. Кефір змішати з лимонним соком і залити сумішшю м'ясо. Залишити маринуватись на 12-14 годин. Замариноване м'ясо наколоти на шампури і смажити над розпеченим вугіллям.

Додано: 2008-10-09 12:25:00    Переглядів: 2201    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua