Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 175 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик - 4


  • 1,5 кг свинного карчика (шийна частина)
  • 3 цибулини
  • 200 мл майонезу
  • 1 лимон
  • 1 ч.л. хмелі-сунелі
  • сіль, зелень
Шашлик - 4

Цибулю порізати кружальцями, свіжі трави посікти не надто мілко (краще порвати руками). М'ясо порізати шматочками по 40-50г, посолити, поперчити, додати цибулю. У майонез додати лимонний сік і хмелі-сунелі, додати маринад до м'яса і ретельно перемішати. Витримати на холоді щонайменше 4 години (краще залишити на ніч). Замариноване м'ясо наколоти на шампури (без цибулі), і смажити над розпеченим вугіллям.

Додано: 2008-10-09 12:28:54    Переглядів: 2994    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua