Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 187 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик - 2


  • 1,5 кг жирної баранини
  • 100 г курдючного сала
  • 4 цибулини
  • 50 г коньяку
  • 4 ст.л. лимонного соку
  • сіль, червоний перець, сушена і свіжа зелень
Шашлик - 2

Цибулю порізати кружальцями, свіжі трави посікти не надто мілко (краще порвати руками), додати сушені трави, залити коньяком і лимонним соком. М'ясо порізати шматочками по 50-60г, посолити, поперчити, залити маринадом. Витримати в маринаді протягом 7-8 годин. Замариноване м'ясо наколоти на шампури, чергуючи з шматочками сала, і смажити над розпеченим вугіллям, періодично скроплюючи вином.

Додано: 2008-10-09 12:30:22    Переглядів: 1924    Рецепт від: Lara!
Категорія: Баранина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua