Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 177 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шашлик - 1


  • 1 кг свинного карчика (шийна частина)
  • 3 цибулини
  • 1 скл сухого білого вина
  • сіль, перець, кінза, базилік
Шашлик - 1

Цибулю порізати кружальцями, трави посікти не надто мілко (краще порвати руками) і залити вином. М'ясо порізати шматочками по 50-60г, посолити, поперчити, залити маринадом. Витримати в маринаді 12-14 год. Замариноване м'ясо наколоти на шампури і смажити над розпеченим вугіллям, періодично скроплюючи вином з маринаду.

Додано: 2008-10-09 12:31:05    Переглядів: 2551    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua