Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 159 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Риба запечена з беконом на грилі


  • 1 короп (масою 700-800 г)
  • 150 г свіжого бекону
  • велика цибулина
  • сіль, перець, фольга, рослинна олія
Риба запечена з беконом на грилі

Рибу випатрати (голову залишити), промити, обсушити серветкою, натерти сіллю, поперчити. Бекон порізати смужками і підсолити, нафарширувати ним рибу. Фольгу змастити олією, викласти рибу і посипати її кружальцями цибулі, злегка посолити цибулю і загорнути фольгу так, щоб не витікав сік. Запікати рибу на грилі по 12 хв з кожного боку або у вугіллі, що залишилось після спаленого багаття протягом 20-25хв не обертаючи.

Таку рибу можна приготувати і в духовці при 200 градусах.

Додано: 2008-12-27 23:45:05    Переглядів: 2716    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з риби
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua