Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 126 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Телятина запечена на решітці


  • 1,5 кг телятини
  • 100 г каперсів
  • 4 зубчики часнику
  • 3 цибулини
  • гвоздика, духмяний перець горошком
  • сіль, перець, зелень
Телятина запечена на решітці

Телятину порізати поперек волокон пластинами товщиною близько 1 см, злегка відбити, посолити, поперчити і викласти в скляну, керамічну або емальовану посудину шарами. Шари м'яса перекладати кільцями цибулі, вичавленим часником, зеленню і спеціями. Все накрити і поставити під гніт на ніч. Телятину обсмажити на решітці, подавати зі свіжими овочами, посипавши каперсами.

Додано: 2008-10-19 20:44:03    Переглядів: 2168    Рецепт від: Lara!
Категорія: Яловичина
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua