Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 405 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Медівник Бджілка


Для тіста:

  • 500 г борошнв
  • 2 яйця
  • 200 г цукру
  • 80 г масла
  • 115 г меду
  • 2 ч.л. соди (без гірки)

Для крему:

  • 400 г жирної сметани (не менше 30%)
  • 150 г жирних вршків (не менше 30%)
  • 400 г вареного згущеного молока
  • 100 г меду

Медівник Бджілка

 Приготувати тісто: яйця збити з цукром і медом, додати розм'якшене масло і соду і ретельно перемішати. Покласти суміш на водяну баню і варити близько 20хв, помішуючи (маса повинна потемніти і збільшитися в об'ємі вдвічі). У гарячу масу просіяти борошно і швидко замісити липке тісто. Накрити ємкість з тістом харчовою плівкою і залишити охолоджуватися. Коли тісто стане ледь теплим, його ще раз злегка вимісити, поділити на 6-8 частин і розкачати тонкі коржі (діаметром 22-24см). Випікати коржі на змащеному папері для випічки близько 5хв кожен. Готові коржі охолодити. Приготувати крем: в миску викласти сметану, згущене молоко, мед і влити вершки. Збити усе разом міксером до утворення пухкого крему. Кожен корж змастити кремом і скласти торт. Оформити торт збитими вершками або полити розтопленим шоколадом.


Додано: 2013-05-03 23:29:36    Переглядів: 181    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua