Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 354 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Жульєн з куркою і грибами


  • 300 г відвареного курячого м'яса
  • 400 г шампіньонів
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст.л. борошна
  • 150 мл молока
  • 2 ст.л. сметани
  • 100 г твердого сиру
  • сіль, перець
Жульєн з куркою і грибами

Цибулю порізати тонкою соломкою (чверть кільцями) і обсмажити в 1 ст.л. масла, додати порізані дрібною соломкою гриби і продовжувати смажити, наприкінці додати курятину (теж дрібно порізану) і все разом прогріти, посолити, поперчити. Приготувати соус: борошно обсмажити в 1 ст.л. масла до кремового кольору, влити молоко і старанно розмішати, щоб не було грудочок. Неперервно помішуючи, довести до кипіння, додати сметану, сіль і знову довести до кипіння. В кокотниці (формочки для жульєну) викласти гриби з м'ясом, залити соусом і посипати тертим твердим сиром. Запікати в духовці при 170 градусах до золотистої шкірочки.

Сир можна додавати прямо в гарячий соус, тоді посипати зверху кожну порцію не потрібно.

Додано: 2009-01-31 04:01:03    Переглядів: 8609    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з грибів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua