Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 408 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Голубці з картоплею


  • 1 капустина (масою близько 1 кг)
  • 1 кг картоплі
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець
Голубці з картоплею

У капусти вирізати серединку, опустити кочан у кип'яток і залишити, поки не вистигне. Розібрати капусту на окремі листочки. На кожен листочок викласти фарш і загорнути у вигляді конвертиків. Голубці залити підсоленим кип'ятком і тушкувати до готовності на дуже маленькому вогні. Для приготування фаршу, картоплю почистити, помити і натерти на мілкій тертці (як на деруни). Цибулю дрібно посікти, обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії, додати натерту на крупній тертці моркву і тушкувати протягом 5 хв. Овочі додати до картоплі, посолити і поперчити фарш. Голубці подавати зі смаженою цибулею.

Ці голубці можна також подавати з підливкою з грибів або сметаною.

Додано: 2009-02-02 04:41:57    Переглядів: 13672    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua