Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 313 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Голубці з картоплею


  • 1 капустина (масою близько 1 кг)
  • 1 кг картоплі
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець
Голубці з картоплею

У капусти вирізати серединку, опустити кочан у кип'яток і залишити, поки не вистигне. Розібрати капусту на окремі листочки. На кожен листочок викласти фарш і загорнути у вигляді конвертиків. Голубці залити підсоленим кип'ятком і тушкувати до готовності на дуже маленькому вогні. Для приготування фаршу, картоплю почистити, помити і натерти на мілкій тертці (як на деруни). Цибулю дрібно посікти, обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії, додати натерту на крупній тертці моркву і тушкувати протягом 5 хв. Овочі додати до картоплі, посолити і поперчити фарш. Голубці подавати зі смаженою цибулею.

Ці голубці можна також подавати з підливкою з грибів або сметаною.

Додано: 2009-02-02 04:41:57    Переглядів: 14564    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua