Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 119 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Свинина з картоплею і грибами у горщиках


  • 1 - 1,2 кг нежирної свинини
  • 12 картоплин середнього розміру
  • 1 кг лісових грибів
  • 2 цибулини
  • 1 скл сметани
  • 2 - 2,5 скл бульйону
  • 1 ст.л. борошна
  • сіль, перець, рослинна олія
Свинина з картоплею і грибами у горщиках

Гриби почистити, помити, порізати на шматочки, відварити у підсоленій воді протягом 25-30хв і відцідити. Свинину порізати кубиками зі стороною 3,5 - 4 см, картоплю також кубиками, але дрібнішими. Обсмажити м'ясо на олії до появи рум'яної шкірочки. Приготувати соус: порізану кубиками цибулю обсмажити до прозорості в олії, додати борошно і смажити разом 1-2хв, неперервно помішуючи, додати сметану і бульйон, посолити, поперчити соус і довести до кипіння. На дно горщиків викласти м'ясо, зверху картоплю, покрити все грибами і залити соусом. Горщики закрити покришками, покласти у холодну духовку і тушкувати страву протягом 35-40 хв, зняти покришки і готувати ще 30хв.

Додано: 2008-11-12 08:55:59    Переглядів: 11893    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви в горщиках
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua