Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 106 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясо з картоплею і баклажанами у горщиках


  • На 6 горщиків: 1,2 кг телятини
  • 12 картоплин середнього розміру
  • 6 невеликих баклажанів
  • 2 цибулини
  • 4 помідора без шкірки
  • 1 морквина
  • 1 скл сметани
  • 1 ст.л. борошна
  • 0,5 л холодної води
  • рослинна олія
М'ясо з картоплею і баклажанами у горщиках

Телятину і картоплю порізати кубиками зі стороною 3 см, м'ясо обсмажити в олії на сильному вогні до появи хрусткої шкірочки. Баклажани розрізати повздовж пластинами товщиною 0,5-1 см, залити холодною водою, додати 1 ст.л. солі і залишити, щоб вийшла гіркота. Через 20 хв баклажани промити, обсушити і обсмажити в олії до золотистого кольору. Цибулю порізати кубиками, моркву - крупною соломкою, помідори натерти на тертці. Цибулю обсмажити в олії до прозорості, додати борошно і смажити ще протягом хвилини, неперервно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки, додати сметану, пюре з помідорів і влити воду, довести соус до кипіння, посолити, поперчити. На дно горщиків викласти м'ясо, далі - картоплю з морквою. Пластини баклажан згорнути у вигляді рулетиків і викласти на картоплю. Соус рівномірно розподілити між усіма горщиками (можна додати по 2-3 ст.л. води). Горщики закрити покришками, покласти у холодну духовку і тушкувати овочі з м'ясом протягом 35-40 хв, зняти покришки і запікати страву ще 30хв. Подавати, притрусивши зеленню.

Додано: 2009-01-25 03:34:46    Переглядів: 9141    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви в горщиках
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua