Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 104 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Риба запечена в горщиках


  • На 6 горщиків: 1,4 кг філе білої риби
  • 150 г борошна
  • 400 г сметани
  • 400 мл бульйону
  • 1 кг картоплі
  • 300 г шампіньонів
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • рослинна олія
  • 1 головка часнику
  • сіль, перець, зелень
Риба запечена в горщиках

Рибу порізати шматочками, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити в олії. Цибулю порізати кубиками, гриби шматочками і обсмажити в маслі. Горщики натерти зсередини вичавленим часником. Картоплю порізати кубиками, викласти в горщики, покрити смаженими грибами. Зверху викласти шматки риби. Сметану змішати з бульйоном, посолити, поперчити і залити суміш в горщики. Тушкувати при 160 градусах 45-50 хв, від часу, коли прогріється духовка. Горщики класти в холодну духовку.

Можна посипати страву тертим сиром і запікати до рум'яної шкірочки.

Додано: 2008-12-27 23:46:04    Переглядів: 11148    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви в горщиках
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua