Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 135 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курка з рисом в горщиках


  • На 6 горщиків: 1 кг курячого філе
  • 300 г рису
  • 4 цибулини
  • 4 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець, сушений майоран, зелень петрушки і кінзи
Курка з рисом в горщиках

Філе порізати кубиками, додати дрібно посічену цибулю, соєвий соус (або сіль), перець, лимонний сік, оливкову олію і сушений майоран, все перемішати і залишити маринуватись на 12 годин. Часник вичавити і натерти горщики всередині. В кожен горщик насипати рис (50г), залити водою (на 1 см вище рису), додати дрібку солі і накрити промаринованим курячим філе. Тушити в духовці при температурі 180-200 градусів близько 45 хвилин. (Горщики класти в холодну духовку). Перед подачею посипати січеною зеленню петрушки і кінзи.

Додано: 2009-02-07 03:56:56    Переглядів: 10444    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви в горщиках
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua