Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 123 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Деруни запечені в горщиках


Дуже смачна і ситна страва.

Для дерунів:

1 кг картоплі

2 яйця

1 крупна цибулина

2 повних ст. ложки борошна

олія для смаження

сіль

перець

Для начинки:

3 цибулини

500 гр. курячого філе

200 гр. грибів ( за смаком)

Для соуса:

100 гр. сметани

100 гр. майонезу

2-3 зубчики часнику

100 гр. твердого сиру (натертого на терці або порізаного на дрібні кубики)

Деруни запечені в горщиках

Деруни

Картоплю почистити і натерти на дрібній терці.

Руками відтиснути картоплю від зайвої вологи.

Цибулю почистити і теж натерти. Змішати з тертою картоплею.

Додати борошно, яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.

Розігріти в сковороді олію і викладати картопляну масу ложкою в олію, формуючи невеликі оладки. Смажити 2-3 хв. з кожної сторони.

Готові оладки викладати на паперову серветку, щоб позбутися зайвої олії.

Начинка

Цибулю нарізаємо на пів - кільцями і обсмажуємо на олії до золотого кольору,

Гриби нарізаємо мілко та теж обсмажуємо.

Куряче філе ріжемо кубиками і також обсмажуємо, до готовності.

Соус

Майонез змішуємо зі сметаною та добавляємо подрібнений часник.

Тепер починаємо заповнювати наші горщики,

спочатку 2 – 3 деруни потім обсмажену цибулю, гриби, куряче м'ясо і закриваємо все

також дерунами 2 – 3 шт., зверху поливаємо часничним соусом , посипаємо сиром і за смаком сухим орегано.

Запікаємо в духовці 20 – 25 хвилин.

Подаємо і їмо.

Смачного.



Додано: 2010-01-17 07:54:10    Переглядів: 30722    Рецепт від: Ірина
Категорія: Страви в горщиках
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua