Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 152 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Каннелоні фаршировані м'ясом (італійська кухня)


  • 600 г м'ясного фаршу
  • 250 г каннелоні
  • 2 цибулини
  • 100 мл кефіру або кислого молока
  • 1 пучок петрушки
  • 300 мл молока
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1 ст.л. з гіркою борошна
  • 150 г твердого сиру (найкраще пармезану)
  • рослинна олія
Каннелоні фаршировані м'ясом (італійська кухня)

Цибулю збити у блендері разом з петрушкою, додати до фаршу, все посолити, поперчити, влити кефір або кисле молоко і старанно перемішати. Нафарширувати одержаною масою каннелоні. Приготувати соус бешамель: борошно обсмажити у вершковому маслі і, неперервно помішуючи, влити молоко, посолити, поперчити, всипати по дрібці сушених трав і довести до кипіння. У змащену олією форму викласти в один шар каннелоні, залити соусом, посипати тертим сиром, влити 3-4ст.л. води, накрити кришкою і запікати в духовці при 180-200 градусах протягом 30-35хв, зняти кришку і запікати ще 10хв.

Додано: 2009-01-30 21:53:51    Переглядів: 4192    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з макарон і макаронних виробів
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua