Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 33 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Спагеті Болоньєз (італійська кухня)


  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 3-4 томати без шкірки або 0,5 л томатного соку
  • по 0,5 ч.л. сушених базиліку і орегано
  • 700 г м'ясного фаршу
  • 100 г пармезану або іншого твердого сиру
  • 300 г спагеті
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець
Спагеті Болоньєз (італійська кухня)

Приготувати соус. Цибулю і часник дрібно посікти у обсмажити у 2 ст.л. олії до прозорості (не до золотистого кольору). Додати фарш і смажити, поки вся рідина не випарується, а фарш не стане розсипчастим. Додати дрібно порізані помідори або томатний сік, сіль, перець і трави і тушкувати ще 10 хв. Спагеті відварити у 4-5л підсоленої води, відцідити і влити 1 ст.л. оливкової олії. На блюдо викласти спагеті, в полити соусом і притрусити тертим пармезаном (або іншим твердим сиром).

Додано: 2009-02-07 04:41:46    Переглядів: 3891    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з макарон і макаронних виробів
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua