Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 59 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Силькумайзес по-латвійськи


  • 3 філе соленого оселедця
  • 0,5 л молока
  • 4 сардельки
  • 2 зварених круто яйця
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. гірчиці
  • 1 буханка чорного хліба (найкраще Бородінського)
  • вершкове масло
  • перець, січена зелень кропу
Силькумайзес по-латвійськи

Філе оселедця вимочити в молоці протягом 12 годин і мілко посікти, додати січені яйця, кріп, оливкову олію, гірчицю і перець, все ретельно розмішати (навіть злегка розтерти, але щоб залишались і шматочки). Скибки чорного хліба підсушити в духовці, сардельки відварити, почистити і розрізати повздовж навпіл. Теплі скибочки хліба намастити вершковим маслом, зверху викласти оселедцеву масу і накрити 2-ома половинками сардельок.

Додано: 2008-10-24 20:46:10    Переглядів: 4834    Рецепт від: Lara!
Категорія: Канапки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua