Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 128 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Яловичий язик тушкований з овочами


  • 1 яловичий язик масою близько 1 кг
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 1 скл сметани
  • рослинна олія
  • 1 лавровий лист
  • 3 - 4 горошини духмяного перцю
  • сіль, перець, зелень петрушки
Яловичий язик тушкований з овочами

Язик промити, залити холодною водою і, увесь час знімаючи піну, довести до кипіння, додати духмяний перець і лавровий лист, посолити і варити до готовності. Готовий язик вийняти з бульйону, почистити від шкірки, поки він ще гарячий, охолодити і порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. В рослинній олій стушкувати овочі до напівготовності, додати язик, влити 1 скл бульйону, в якому варився язик, і сметану, посолити, поперчити і тушкувати близько 30хв. Подавати, притрусивши свіжою зеленню.

Цю страву можна подавати як гарячу м'ясну страву з гарніром або як самостійну гарячу закуску.

Додано: 2008-09-20 14:06:52    Переглядів: 7410    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з печінки, серця, легенів, нирок, рубців, язика
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua