Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 68 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Куряча печінка у вершеово-гірчичному соусі. (французька кухня)


Ніжна куряча печінка в оксамитному соусі


  • 600 г курячої печінки
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 цибулина
  • 200 г жирних вершків
  • 2 ст. л. гірчиці (не гострої)
  • рослинна олія
  • сіль і перець за смаком
Куряча печінка у вершеово-гірчичному соусі. (французька кухня)

Курячу печінку промиваємо, сушимо, видаляємо прожилки і ріжемо дрібно, кожну печіночку на 2-3 частини. Борошно змішуємо з перцем. Солити поки не потрібно. Злегка обваляти курячу печінку в борошні, (сильно не потрібно, інакше печінка вийде грубою). Печінку обсмажуємо швидко спочатку з одного боку. Потім обсмажуємо з іншого боку. Викладаємо печінку на тарілку і солимо. (якщо посолити раніше, то печінка вийде твердою) Цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо в тій олії, в якій смажили печінку. Залишок борошна додаємо до цибулі. Вогонь зменшуємо, він повинен бути зовсім маленьким. Поступово вливаємо вершки, помішуючи. Можна злегка посолити. Слідом додаємо гірчицю і перемішуємо. В кінці додаємо печінку, перемішуємо. Тушкуємо все разом під покришкою хвилинки 3.


Додано: 2012-09-05 11:54:30    Переглядів: 1298    Рецепт від: Ольга
Категорія: Страви з печінки, серця, легенів, нирок, рубців, язика
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua