Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 104 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Рулети з м'ясом під сметанним соусом


Для тіста:

  • 200 мл води
  • 200 г борошна
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • дрібка солі

Для начинки:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 1 морквина
  • 2 помідора без шкірки
  • сіль, перець, рослинна олія
  • сушені базилік і орегано або Італійські трави

Для заливки:

  • 150 г сметани
  • 2 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • зелень
Рулети з м'ясом під сметанним соусом

Замісити тісто: воду скип'ятити з олією і сіллю, всипати борошно і ретельно перемішати. Викласти тісто на дошку і, при потребі підсипаючи борошно, замісити тісто. Залишити тісто вистигати, а тим часом приготувати начинку: цибулю і часник подрібнити, моркву натерти на крупній тертці. Стушкувати овочі у 2 ст.л. олії, додати фарш і обсмажити на невеликому вогні протягом 5-6хв. У помідор видалити насіння, а м'якоть порізати дрібними кубиками. Додати у фарш подрібнені помідори і тушкувати начинку ще близько 5хв (повинна випаруватися уся рідина). Готовий м'ясний фарш охолодити. Тісто розділити на 4-5 частн і дуже тонко розкачати. Викласти на пласти тіста начинку і згорнути у вигляді рулетів. Викласти рулети швом донизу у змащену форму для запікання. Приготувати заливку: сир натерти на дрібній тертці. Змішати сметану, яйця, сир, подрібнену зелень, сіль і перець. Залити заливкою рулети і запікати при 1800С близько години (до золотистого кольору).


Додано: 2013-09-22 18:28:48    Переглядів: 268    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з борошна | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua