Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 137 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясні зрази під зеленим соусом


  • 400 г яловичини
  • 400 г свинини
  • 5 яєць
  • 1 булочка
  • 1 цибулина
  • 400 г сметани (18% жирності)
  • 400 г вершків (10% жирності)
  • 2 пучки шпинату
  • 100 г бекон
  • 1 головка броколі
  • 0,5 ч.л. меленого коріандру
  • 150 г тертого твердого сиру
  • сіль, перець, рослинна олія, зелень петрушки
М'ясні зрази під зеленим соусом

Булочку розмочити у воді і разом з  м'ясом і цибулиною змолоти на м'ясорубці. Додати до фаршу 200 г сметани, сіль, перець, коріандр і 2 яйця і ретельно вимішати фарш (вимішувати довго, щоб м'ясо стало більш клейким і краще трималося). Приготувати начинку: 3 круто зварених яйця подрібнити разом з беконом. Шпинат залити кип'ятком, відцідити, просушити і подрібнити. Половину шпинату додати до подрібнених яєць і бекону, посолити і поперчити начинку. З м'ясного фаршу сформувати котлетки, загортаючи всередину по 1 ч.л. начинки з яєць і бекону. Обсмажити котлетки в розігрітій олії до золотистої шкірочки. Приготувати соус: броколі подрібнити, додати решту щавелю, вершки і 200г сметани. Посолити, поперчити соус і ретельно перемішати. На дно вогнетривкої форми влити кілька столових ложок соусу, викласти зрази і залити рештою соусу. Запікати при 1800С протягом 20хв, притрусити тертим сиром і запікати ще 15хв. Подавати, притрусивши січеною петрушкою.


Додано: 2013-05-12 18:31:39    Переглядів: 532    Рецепт від: Lara!
Категорія: Свинина | Яловичина | Овочеві страви | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua