Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 128 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Болгарський перець фарширований бринзою і шампіньйонами


  • 4 болгарських перці
  • 500 г шампіньйонів
  • 350 г бринзи
  • 1 цибуля-порей
  • 2 ст.л. сметани
  • рослинна олія
  • сіль, перець, зелень петрушки
Болгарський перець фарширований бринзою і шампіньйонами

Шампіньйони помити, розрізати на 4 частини (дрібні гриби - навпіл). Цибулю-порей порізати кільцями (білу частину) і обсмажити в олії, додати гриби і смажити до готовності, петрушку дрібно посікти і разом зі сметаною додати до грибів, посолити, поперчити і тушкувати гриби ще 5хв. У гарячу грибну начинку додати кубики бринзи. Болгарський перець помити, розрізати навпіл і почистити від насіння. Наповнити половинки перцю грибною начинкою, викласти на змащений олією лист і запікати при температурі 170 градусів протягом 15хв.

Додано: 2009-02-02 20:56:23    Переглядів: 3668    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua