Зараз на кухні
На даний момент 79 гостей на сайті
Рецепти
|
Помідори фаршировані кукурудзою і салямі |
|
- 4 помідора
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 150 г салямі
- 1 цибулина
- 1 ст.л. натурального йогурту або сметани
- 1 ст.л. майонезу
- 100 г тертого твердого сиру
- сіль, перець, рослинна олія, зелень
-
|
 |
У помідорів зрізати верхівку і вибрати середину. Салямі порізати соломкою, цибулину - кубиками. В рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати салямі, смажити разом 2-3хв, додати серцевину з помідорів і кукурудзу (не відціджуючи), посолити, поперчити і обсмажувати на сильному вогні близько 5хв, додати сметану або йогурт, майонез і зелень, перемішати і зняти з вогню, вистудити, додати тертий сир і ретельно перемішати. Начинкою наповнити помідори і накрити зрізаними верхівками. Запікати при 180 градусах протягом 30-35хв. |
|
|
|
Категорія:
Овочеві страви
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua