Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 102 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Кабачки фаршировані рисом з м'ясом


  • 1 кг кабачків (вибирати плоди невеликі за розміром)
  • 500 г м'яса (по 250г яловичини і жирної свинини)
  • 1 скл відвареного рису
  • 4 цибулини
  • 1 морквина
  • 4 помідора без шкірки
  • 1 скл сметани
  • сіль, перець, рослинна олія
  • сушений базилік, свіжа зелень
Кабачки фаршировані рисом з м'ясом

Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії, додати натерту на крупній тертці моркву і тушкувати овочі протягом 5хв, охолодити. М'ясо змолоти на м'ясорубці разом з 1-єю цибулиною. Змішати м'ясний фарш, овочі і рис, посолити, поперчити. Кабачки розрізати навпіл, з кожної половини вийняти насіння і частину м'якоті, залишаючи стінки товщиною 0,5 см. Половинки кабачків наповнити підготовленою начинкою і викласти в каструлю. Приготувати соус: 2 цибулини порізати кубиками, обсмажити до прозорості, додати порізані кубиками помідори і тушкувати, поки помідори не розваряться, влити сметану, бульйон або воду, посолити, поперчити, всипати сушений базилік і довести соус до кипіння. Залити соусом кабачки і тушкувати на маленькому вогні до готовності. Подавати, притрусивши зеленню.

Нафаршировані кабачки можна викласти в 1 ряд у форму для запікання, залити соусом і запекти у духовці при 180-200 градусах.

Додано: 2009-01-30 23:58:49    Переглядів: 3906    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua