Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 16 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Перець фарширований і запечений з сиром


  • 6 болгарських перців
  • 1 скл довгозернистого рису
  • 1 цибулина
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 6 сосисок
  • 200 г твердого сиру
  • сіль, перець, сушений базилік, зелень
  • рослинна олія, майонез
Перець фарширований і запечений з сиром

Рис відварити і вистудити. Цибулю дрібно посікти і обсмажити в маслі, додати до рису, посолити, поперчити і все старанно перемішати. Перці почистити від зернят і розрізати навпіл. Нафарширувати половинки перців рисом, сосики розрізати навпіл і викласти по половинці на кожну частинку перцю. Кожну половинку нафаршированого перцю полити майонезом і посипати натертим твердим сиром. Викласти перчики на змащений лист і запікати при 180 градусах, поки перець не зм'якне і сир не зарум'яниться.

Додано: 2009-01-20 19:06:28    Переглядів: 4505    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua