Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 133 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Рагу з болгарського перцю


  • 600 г різнокольорового болгарського перцю
  • 300 г томатів
  • 2-3 яйця
  • 100 мл молока
  • 2 цибулини
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 100 г шинки
  • сіль, перець, базилік, естрагон
Рагу з болгарського перцю

Овочі помити, перець і цибулю почистити. Перець порізати соломкою, томати і цибулю півкільцями. Цибулю підсмажити до золотистого кольору, додати перець і тушкувати доки не стане м'яким. Додати помідори (краще без шкірочки). Тушкувати, поки не випарується рідина. Шинку порізати соломкою і обсмажувати разом з овочами протягом 2-3хв. Додати сіль, перець, трави. Яйця збити з молоком, трішки підсолити і залити сумішшю овочі. Смажити доки яйця не звернуться.

Спробуйте замінити стиглі томати на зелені, але тоді додайте 1ч.л. цукру.

Додано: 2008-12-27 23:59:44    Переглядів: 3730    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua