Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 88 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Сьомга під вершковим соусом на картопляній подушці


 

  • 1 кг філе сьомги або лосося
  •     2 цибулини
  •     2 морквини
  •     8 картоплин
  •     5 зубчиків часнику
  •     2 скл вершків
  •     2 ст.л. вершкового масла
  •     2 ст.л. борошна
  •     2 ст.л. рослинної олії
  •     сіль, перець, лавровий лист

 

Сьомга під вершковим соусом на картопляній подушці

Часник порізати тонкими пластинками і злегка обсмажити у вершковому маслі (не до золотистого кольору, а лише до прозорості). Вийняти часник, всипати у масло борошно, злегка обсмажити, неперервно помішуючи, влити вершки, посолити, поперчити соус, додати лавровий лист і варити до загустіння. Вийняти лавровий лист і злегка охолодити соус. Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву - натерти на крупній тертці. Стушкувати цибулю з морквою в олії, посолити і поперчити. Рибу порізати тонкими пластинками, посолити, поперчити і полити лимонним соком. Картоплю також порізати тонкими пластинками. У форму для запікагня викласти шарами у такому порядку картоплю, рибу, тушковані овочі і чоус. Запікати при 1800С протягом 45хв.


Додано: 2013-01-25 19:08:00    Переглядів: 269    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з риби | Круп'яні та овочеві запіканки | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua