Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 35 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

перець фарширований шинкою з грибами


  • 4 болгарських перця
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 200 г шампіньйонів
  • 300 г вареної шинки
  • 150 г моцарели
  • 2 яйця
  • 1 скл вершків
  • 0.5 скл бульйону
  • сіль, перець, мускатний горіх, рослинна олія
перець фарширований шинкою з грибами

Цибулю і моркву порізати кубиками і обсмажити в олії протягом 8-10хв. Шинку порізати кубиками, гриби - пластинками, додати до овочів і готувати усе разом ще 5хв. Начинку зняти з вогню і охолодити. Яйця збити з вершками, сіллю, перцем і дрібкою мускатного горіху і змішати з обсмаженою начинкою. Перець розрізати навпіл, вийняти насіння і нафарширувати одержаною сумішшю. Викласти перець у форму, влити бульйон і запікати при 2000 протягом 20хв. Моцарелу порізати кружальцями, викласти на перець і запікати ще15хв.

Додано: 2011-11-28 17:36:53    Переглядів: 476    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарячі закуски | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua