Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 171 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Кнедлі


  • 1 кг картоплі
  • 2 яйця
  • 4 ст.л. борошна
  • 2 цибулини
  • сіль, перець
  • рослинна олія
Кнедлі

Картоплю почитсити, натерти на мілкій тертці (як на деруни) і відтиснути сік. Додати яйця, борошно, сіль і перець і старанно перемішати. У великй каструлі закип'ятити воду, посолити і ложкою, змоченою у воді (або мокрими руками) відділяти невеликі шматочки тіста і опускати у кип'яток. Варити протягом 7-9 хвилин. Цибулю підсмажити на олії і полити заправкою готові кнедлі. Подавати гарячими з квашеною капустою.

Цибулю можна також підсмажувати з кубиками бекону або сала.

Додано: 2009-01-29 04:11:09    Переглядів: 13584    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua