Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 116 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Перці Під шубкою


  • 6 великих м'ясистих болгарських перців
  • 100 г шинки або вареної ковбаси
  • 100 г твердого сиру
  • 2 круто зварених яйця
  • 3 ч.л. панірувальних сухарів
  • сіль, перець, сушений базилік, свіжа зелень
  • рослинна олія 
Перці Під шубкою

Ковбасу або шинку порізати пластинками, яйця і зелень дрібно посікти. Перець помити, витерти насухо, змастити олією, викласти на лист або решітку, запекти так, щоб шкірка почорніла. Гарячими перці одразу перекласти в поліетиленовий пакет, щільно закрити і залишити на 20хв. Після цього з перців зняти шкірку, вийняти серцевину і зробити один повздовжній розріз (повинен вийти прямокутний пласт). На кожну пластинку перцю покласти тонку пластинку шинки або вареної ковбаси, тонку пластинку сиру, зелень, січене варене яйце і згорнути у вигляді рулетика. Перекласти рулетики у форму для запікання, посолити, поперчити, притрусити сушеним базиліком і на кожен викласти 0,5ч.л. панірувальних сухарів, скропити оливковою олією і запікати ще хвилин 10-15.

Додано: 2009-02-03 14:16:56    Переглядів: 3304    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua