Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 109 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шампіньйони мариновані



  • 5 кг шампіньйонів
  • 2 л води
  • 1 скл цукру
  • 1 скл 9% оцту
  • 2 ст.л. солі
  • лавровий лист, чорний і духмяний перець горошком, гвоздика, зерна коріандру
Шампіньйони мариновані

Шампіньйони перебрати, помити, протягом 20хв відварити у злегка підсоленій воді і відцідити. Змішати воду, цукор і сіль, довести до кипіння, влити оцет і, як тільки ще раз закипить, виключити. Розкласти прянощі у чисті 0,5-літрові банки, розкласти готові шампіньйони, залити гарячим маринадом, накрити покришками і стерилізувати у киплячій воді протягом 25хв. Готові консерви вийняти, покришки закрутити.


Додано: 2011-11-07 22:11:50    Переглядів: 8379    Рецепт від: Lara!
Категорія: Консервування м'яса, риби і грибів
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua