Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 249 гостей на сайті

Коментарі

  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
  • Пісний яблучний пиріг
    Дуже тішуся, що сподобалося! Смачного вам посту! :)
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Мариновані опеньки



  • 3 л відварених відціджених опеньок
  • 2,5 л води
  • 0,5 скл 9% оцту
  • 2/3 скл цукру
  • 1 ст.л. солі
  • перець горошком (духмяний і чорний), лавровий лист
Мариновані опеньки

Опеньки почистити, ретельно помити і відварити протягом 1,5 - 2 годин. Готові опеньки відцідити і приготувати маринад: воду скип’ятити з сіллю, цукром, перцем і лавровим листом, влити оцет, додати опеньки і варити все разом ще близько 30хв. Готові опеньки разом з маринадом розлити у гарячі стерильні банки і закрутити гарячими стерильними покришками. Банки тримати у теплі ще 10-12 годин (обгорнути рушником).


Додано: 2010-10-05 12:51:41    Переглядів: 9761    Рецепт від: Lara!
Категорія: Консервування м'яса, риби і грибів

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua