Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 90 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Гриби лісові мариновані



  • гриби лісові (білі, підберезовики)
  • лавровий лист
  • перець гірукийгорошком
  • перець духмяний горошком
Маринад:
  • на 1 л води
  • 1 ст.л. без верху солі
  • 70 мл оцту
  • 50г цукру
Гриби лісові мариновані

Гриби почистити, помити, порізати на шматочки, відварити протягом 20-25 хв у підсоленій воді і відцідити. Зварити маринад, воду закип'ятити з цукром і сіллю, влити оцте, довести ще раз до кипіння я зняти з вогню. Гриби розкласти у 0.5-літрові банки, додати по 1 лавровому листу, по кілька горошин гіркого і духмяного перцю і залити маринадом. Накрити банки покришками і стерилізувати у киплячій воді протягом 35-40хв. Простериліховані банки вийняти і закрутити покришки.


Додано: 2010-09-22 19:14:58    Переглядів: 8661    Рецепт від: Lara!
Категорія: Консервування м'яса, риби і грибів
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua