Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 225 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Огірки мариновані - 1


  • 5 кг огірків
  • На кожну 1-літрову банку: 1 ст.л. солі (з верхом)
  • 1 ст.л. цукру
  • 3 ст. л. 9 % оцту
  • На кожну 3-літрову банку: 3 ст.л. солі
  • 2 ст.л. цукру
  • 75 г 9% оцту
  • хрін (корінь і листя), листя смородини, часник, духмяний перець, перець-чілі
Огірки мариновані - 1

Огірки замочити на 3-4 години у холодній воді, помити і викласти в банки (на дно банки покласти хрін: і листя, і шматочок обчищеного кореня, кріп, шматочок перцю-чілі, часник, духмяний перець, листя смородини). Всипати сіль і цукор, влити оцет і долити кип'ятком так, щоб повністю покрив овочі. Накрити банки покришками і стерилізувати в киплячій воді 3-літрові банки протягом 18-20хв, а літрові - протягом 15хв. Банки вийняти і закрутити покришки.

Додано: 2009-01-21 02:49:43    Переглядів: 9859    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua