Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 62 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Мариновані зелені помідори


 

  • 4 кг зелених помідор
  • 1 головка часнику
  • 2 червоні пекучі перці
  • 3 л води
  • 600 мл оцту
  • 1 кг цукру
  • 4,5 ст.л. солі
  • кріп, петрушка, лавровий лист, духмяний перець

 


Часник порізати пластинками, перець без насіння і перетинок - шматочками. Помідори помити і зробити хрестоподібний надріз, нафарширувати перцем і часником. Дно банок вистелити листям петрушки і гілочками кропу, додати по лавровому листку і по кілька горошин духмяного перцю, викласти помідори зрізами догори залити маринадом, накрити покришками і стерилізувати в киплячій воді протягом 20хв (1-літрові бани). Банки вийняти і закрутити покришки. Для приготування маринаду, закип'ятити воду з сіллю і цукром, влити оцет, і ще раз довести до кипіння.


Додано: 2015-10-14 18:38:38    Переглядів: 118    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua