Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 136 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Кетчуп домашній Лагідний


 

  • 5 кг помідорів
  • 3 цибулини
  • 0,5 л цукру
  • 4 ст.л. солі
  • 150 мл 9% оцту
  • 1 ч.л. червоного меленого перцю
  • 1 ч.л. чорного меленого перцю
  • 0,5 ч.л. меленої кориці
  • 1 ч.л. мелених спецій
  • 5 ст.л. крохмалю

 


Помідори і цибулю змолоти на м'ясорубці і проварити протягом години. 1 л помідорного пюре відділити і охолодити. У решту пюре додати усі складники і проварити ще 15хв. У охолодженому пюре розчинити крохмаль і, помішуючи, тоненькою цівкою влити у киплячу масу. Прокип'ятити усе разом ще 2хв, розлити у чисті банки і простерилізувати близько 30хв. Готовий кетчуп закрити покришками і охолодити.


Додано: 2015-02-02 08:23:59    Переглядів: 1839    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua