Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 156 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Аджика - 4


 

  • 3 кг болгарського перцю
  • 3 головки часнику
  • 2 гірких перці
  • 40 г солі
  • 250 г оцту
  • 250 г цукру
  • 250 г томатної пасти
  • 350 г рослинної олії

 

Аджика - 4

Подрібнити за допомогою м'ясорубки або комбайну болгарський перець, гіркий перець і часник. Додати до цієї маси сіль, оцет, цукор і томатну пасту. Варити протягом 40хв, додати олію і продовжити варити ще протягом 20хв. Гарячу аджику розкласти у чисті банки, накрити покришками і стерилізувати протягом 30хв. Вийняти гарячі простерилізовані банки і одразу закрити покришки.


Додано: 2014-09-09 07:05:43    Переглядів: 225    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua