Навігація
Смачно
Для користувачів
Точка зору
Зараз на кухні
На даний момент 76 гостей на сайтіКоментарі
- Вівсяне печиво (з вівсяного бо...
печево жахливе,не робіть ,тому що це виходить геть не вівсяне печево!!!!!!!!! не рекомендую нікому - Салат із шпарагівки
Шпарагівка - це стручкова квасоля. Її потрібно прямо у стручках зварити до напівготовності , а тоді ... - Салат із шпарагівки
а шпарагівку в стручкахчи квасолинки? - Торт маковий
ВКУСНИЙ ТОРТ - Торт Чорний принц
Торт супер,дуже дякую за чудовий рецепт,пекла дочці на день народження всім сподобався!
Рецепти
Рецепти | Пошук |
Аджика - 4 |
|
|
![]() |
Подрібнити за допомогою м'ясорубки або комбайну болгарський перець, гіркий перець і часник. Додати до цієї маси сіль, оцет, цукор і томатну пасту. Варити протягом 40хв, додати олію і продовжити варити ще протягом 20хв. Гарячу аджику розкласти у чисті банки, накрити покришками і стерилізувати протягом 30хв. Вийняти гарячі простерилізовані банки і одразу закрити покришки. | |
|
Додано: 2014-09-09 07:05:43 Переглядів: 223 Рецепт від: Lara! |
![]() | |