Навігація
Смачно
Для користувачів
Точка зору
Зараз на кухні
На даний момент 93 гостей на сайтіКоментарі
- Вівсяне печиво (з вівсяного бо...
печево жахливе,не робіть ,тому що це виходить геть не вівсяне печево!!!!!!!!! не рекомендую нікому - Салат із шпарагівки
Шпарагівка - це стручкова квасоля. Її потрібно прямо у стручках зварити до напівготовності , а тоді ... - Салат із шпарагівки
а шпарагівку в стручкахчи квасолинки? - Торт маковий
ВКУСНИЙ ТОРТ - Торт Чорний принц
Торт супер,дуже дякую за чудовий рецепт,пекла дочці на день народження всім сподобався!
Рецепти
Рецепти | Пошук |
Сливи мариновані |
|
Чудова закуска до м'яса. Є багато рецептів, де сливи у маринаді вистоюються від 4 до 10 діб, а за цим рецептом сливи маринуються дуже швидко, проте на смак це зовсім не впливає :) | |
На 6 0,5-літрових банок:
|
![]() |
На дно кожної банки покласти по 2 лаврових листка, 4 горошини духмяного перцю, 3 бутони гвоздики і 0,5 палички кориці. Кожну банку наповнити по вінця вимитими сливами-венгерками. Цукор змішати з водою і довести до кипіння, влити оцет і ще раз довести до кипіння. Гарячим маринадом залити сливи, накрити покришками, простерилізувати протягом 7хв і закрити покришки. Перевернути банки догори дном і залишити до повного охолодження. | |
|
Додано: 2014-08-31 10:01:25 Переглядів: 444 Рецепт від: Lara! |
![]() | |