Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 128 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Овочеве асорті в солодкавому маринаді


 

На 7 літрових банок:

  • 1,5 кг корнішонів
  • 1,5 кг помідорів чері
  • 1 кг цвітної капусти
  • 3 л води
  • 70 г солі
  • 500 г солі
  • 250 г оцту
  • 14 зубчиків часнику
  • чорний і духмяний перець горошком, лавровий лист, гвоздика, зерна коріандру

 

Овочеве асорті в солодкавому маринаді

На дно чистих банок викласти по 2 зубчики часнику,  2 лаврових листки, 3 горошони духмяного і чорного перцю, 2 гвоздчки і 1/2 кавової ложечки зерен коріандру. Всі овочі вимити, капусту розділити на дрібні суцвіття, у корнішонів зрізати кінчики. У банки на спеції викласти огірк, потім - чері, а зверху - суцвіття капусти. Зварити маринад: воду, сіль і цукор довести до кипіння, влити оцет, ще раз довести до кипіння і зняти з вогню. Гарячим маринадом залити овочі, накрити покришками, простерилізувати протягом 12хв і одразу закрити покришки.


Додано: 2014-08-23 17:45:23    Переглядів: 408    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua