Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 60 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Салат з рису і овочів консервований


 

  • 4 скл рису
  • 2 кг цибулі
  • 2 кг моркви
  • 1 кг болгарського перцю
  • 2 кг помідор
  • 1,5 скл цукру
  • 3 ст.л. солі
  • 1 скл оцту
  • 700 г рослинної олії

 

Салат з рису і овочів консервований

Усі овочі помити і почистити. Цибулю і перець порізати півкільцями, помідори - шматочками, а моркву натерти на крупній тертці. Рис відварити до напівготовності. Змішати сіль, цукор, оцет і олію, додати моркву і тушкувати все разом протягом 10хв. Додати до моркви цибулю і перець, протушкувати ще 5хв, після чого додати помідори, а ще через 5хв - рис. Тушкувати усе разом 30хв, після цього розкласти салат у 0,5-літрові банки, накрити покришками і стерилізувати у киплячій воді 20хв. Простерилізовані банки вийняти і закрити покришки.  


Додано: 2013-09-13 19:22:53    Переглядів: 1870    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua