Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 51 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Аджика - 3


 

  • 3 кг червоного болгарського перцю
  • 2 головки часнику
  • 2 гострі червоні перця
  • 1.3 ст.л. солі
  • 250 г оцту
  • 250 г цукру
  • 250 г томатної пасти
  • 350 г рослинної олії

 

Аджика - 3

Болгарський перець, гіркий перець і часник почистити, змолоти на м’ясорубці, додати сіль, оцет, цукор і томатну пасту і кип’ятити на невеликому вогні протягом 40хв. Додати олію, проварити ще 20хв і викласти у чисті 0.5-літрові банки. накрити банки покришками і стерилізувати у киплячій воді протягом 40хв. Простерилізовані банки вийняти і закрити покришки. 


Додано: 2012-10-16 01:20:04    Переглядів: 509    Рецепт від: Lara!
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua