Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 166 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Кабачкова ікра


Навіщо купувати кабачкову ікру, якщо її можна приготувати вдома самотужки?)

Інгредієнти (на 5 кг кабачків):
1 кг моркви
1 кг цибулі
500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
1 банка (250 гр) майонезу
1 стакан рослинної олії
4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна»
1 головка часнику
Червоний мелений перець (за смаком)
1,5 стол. ложки цукру
3 стол. ложки солі

Кабачкова ікра

Приготування:
1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.



Додано: 2012-07-07 02:18:13    Переглядів: 2716    Рецепт від: Наталія
Категорія: Овочеві консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua